MOL csapat Lovaglás Blog

Nyolc győzelmem volt és egy jó hétvégém

2011.07.14. 12:30 | MOL Csapat | Szólj hozzá!

A díjugrató Kovács Henriről az elmúlt hetekben többször is írtuk, hogy remek tavaszt tudhat maga mögött. Az elmúlt hónapokban bármilyen versenyen indult – akár hazai vagy nemzetközi -, onnan többnyire dobogós helyezéssel, a legtöbbször egy-két győzelemmel tért haza.

Ez igaz volt a poznani, penzioki, és lipicai, valamint a hazaiak közül a mezőhegyesi, kecskeméti és kiskunhalasi versenyekre mindegyikére. A győzelmeket nem lehet megunni, és a nyár elején folytatta is remek sorozatát. De amit legutóbb, a Domaszéken rendezett Országos Minősítő Versenyen produkált, az igazán említésre méltó.

„Ha röviden szeretném összefoglalni, csak annyit mondanék, hogy nyolc győzelmem volt és egy jó hétvégém” – értékelte röviden saját teljesítményét a fiatal díjugrató, aki annak kifejezetten örült, hogy szinte „hazai pályán”, otthonától Balástyától nem messze kellett versenyeznie.

Henri ennél kicsit bővebben is beszámolt a hétvégéről, és mint elmondta, minden lovával meg volt elégedve, ami számára egy bizonyítványt is jelent és azt mutatja, jó munkát végez, jó úton jár valamennyivel.

„Egy hete kaptam egy új lovat lovaglásra a nyíregyházi Timpex istállótól Timpex Apoleont.

Nagy képességű ló, hét éves. A vasárnapi napom már sikerült is nyernem vele, aminek én is és a tulajdonos is nagyon örült” – mondta Henri legújabb kedvencéről.

Henri a hétvégén szépen elosztotta a győzelmeit a napok és a lovak között is. „Szuper versenyt zártam, és ami elég különleges volt, hogy a 8 győzelmemből négyet vasárnap gyűjtöttem be és mind a négyet különböző lovakon”.

A hatalmas siker után sem pihen a babérjain, hiszen a hétvégén már Aachenbe utazott, ahol testvérének Kaarlonak segédkezett a válogatott versenyén. Ezen a héten pedig újabb rangos megmérettetésen indul, hiszen a hétvégén Wiener Neustadtban (Bécsújhelyen) lesz nemzetközi versenye ahol két kedvenc lovával, Comparival és Calydonnal vesz részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://molcsapat-lovaglas.blog.hu/api/trackback/id/tr943065770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása